Riksja is dé plek om jouw ideale droomreis samen te stellen. Reisspecialisten zetten zich in om de reizigers zo goed mogelijk te informeren en inspireren. We ontwikkelden een online omgeving voor de reisspecialisten waarin ze alle informatie tot hun beschikking hebben en een reis kunnen samenstellen die perfect bij de reisbehoeften past. Door middel van sterke fotografie en pakkende teksten hebben de reisspecialisten snel een indruk van de verschillende landen.

Project
Webapplicatie
Branche
Reizen
Bureau
Acato
Taken
Concept
Interaction design
Visual designs Riksja Travelclub

Usability staat voorop

Met de applicatie van Riksja Travelclub moeten reisspecialisten gemakkelijk een reis kunnen samenstellen die precies op de behoeften van de reizigers aansluit. Vooraf samengestelde reisroutes kunnen volledig worden aangepast; van het toevoegen van extra dagen tot aan het aanpassen van de overnachting. Het uitgangspunt van deze applicatie was dus ‘gebruiksvriendelijkheid’. Iedereen moet zijn weg kunnen vinden in de vele mogelijkheden.

Wireframes web applicatie Riksja

"Een volwaardig partnerschap met de retail is voor ons belangrijk. We hebben een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waarbij de retail snel de beschikbare bouwstenen van de Riksja reizen kan boeken."

Riksja Travel

Ook een gebruiksvriendelijke webapp ontwikkelen?